Başkan Ömeroğlu, "Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmıyor"

Orjinal Resim

Ömeroğlu Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmıyor

Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu, Vatandaşların En Mutlu Günlerinde Yanlarında

Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu, hafta sonları ilçede düzenlenen düğünlere katılarak vatandaşların en mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Ömeroğlu, her hafta sonu yoğun bir programla ilçedeki düğünlerin tamamına katılarak, evlenen çiftlerin bu özel günlerinde mutluluklarına ortak oluyor. Çiftlere mutluluk dileklerini ileten ve hediyelerini takdim eden Ömeroğlu, sosyal belediyecilik anlayışını pekiştirirken, halkla olan bağlarını da güçlendiriyor.

SAMİMİ DİYALOG ÖNEMLİ

Vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Ömeroğlu ise, “Halkımızın en mutlu anlarında yanlarında olmak, sevinçlerini paylaşmak bizim için çok önemli. Dilovası’nda her bir hemşehrimizin iyi gününde de kötü gününde de yanındayız. Bu özel anlara tanıklık etmek ve mutluluklarına ortak olmak bizleri de mutlu ediyor,” dedi. Başkan Ömeroğlu, ilçedeki tüm kesimlerden insanlarla kurduğu samimi diyaloglarla, Dilovası halkının sevinçlerine ortak olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

BİZİMLE OLDUĞU İÇİN MUTLUYUZ

Düğünlerine katılarak bu özel günlerini onurlandıran Belediye Başkanımız Ömeroğlu’na teşekkür eden aileler, “Başkanımızın bu mutlu günümüzde yanımızda olması bizleri çok sevindirdi. Kendisine ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu anlamlı günde bizimle olduğu için çok mutluyuz,” ifadeleriyle memnuniyetlerini dile getirdiler.

İlçedeki tüm kesimlerden insanlarla bir araya gelerek samimi diyaloglar kuran Belediye Başkanımız Ömeroğlu, Dilovası halkının sevinçlerine ortak olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz