Babalar Günü Coşkuyla Kutlandı

Dünya genelinde her yılın haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü, Dilovası’nda coşkuyla kutlandı.

Belediyemiz tarafından yapılan etkinlikle aileler, babalarına olan sevgilerini ve minnettarlıklarını bir kez daha gösterdiler.

Programa Kaymakam Dr. Metin Kubilay, Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Mahalle Muhtarları katıldı.

BİRGÜN DEĞİL HERGÜN

Yapılan etkinlikle, babalar ile çocuklar arasındaki bağları güçlendiren önemli bir fırsat olduğunu söyleyen psikolog Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu, "Babalar Günü, babaların aile yeri ve değeri bir kez daha hatırlatan anlamlı bir gün. Bu özel günde bizler babaların emeklerini takdir etmek ve birgün değil her gün hatırlanmayı düşünmeye sevk eder. Bu vesile ile tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir diliyorum " dedi.

Program Babalar Korusunu türkü ve ezgileriler ve Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu’nun hediye takdimi ile son buldu.