Kubilay ve Şayir, Depremzedeleri Hastanede Ziyaret Ettiler

Dilovası Kaymakamımımız  Dr. Metin Kubilay ve Belediye Başkanımız Hamza Şayir, Kahramanmaraş merkezli afette yaralanan ve Dilovası Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan depremzedeleri ziyaret ettiler.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaralanan vatandaşların tedavileri, tüm yurtta olduğu gibi Dilovası’nda da devam ediyor. Dilovası Devlet Hastanesi’nde tedavileri devam eden depremzedeleri ziyaret eden Dilovası Kaymakamımımız Dr. Metin Kubilay ve Belediye Başkanımız Hamza Şayir, geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldılar.

YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Ziyarette yaralı vatandaşlar ile durumları hakkında sohbet eden Kaymakamımız Dr. Metin Kubilay ve Belediye Başkanımız Hamza Şayir, “Bizler, her zaman sizlerin yanındayız. Rabbim, sağlık ve sıhhat versin. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu sıkıntıların üzerinden geleceğimize inanıyoruz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız" dediler.