Dilovası´nda gelenek devam ediyor!

Orjinal Resim

Eğitime verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Belediye Başkanımız Hamza Şayir’in göreve geldiği günden bu yana sürdürdüğü kırtasiye desteği bu yılda devam ediyor.

Göreve başlar başlamaz makam aracını satarak, elde ettiği geliri ilçede bulunan öğrencilere kırtasiye malzemesi almak için kullanan, sonraki yıllarda da bu organizasyonu aksatmadan devam ettiren Belediye Başkanımız Hamza Şayir geleneği bozmadı. Başkan Şayir, 2022/2023 Eğitim-öğretim yılı öncesi de hiçbir ayrım yapmadan, ilçede eğitim gören tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye desteği veriyor.

MİNİK ÖĞRENCİLER OKULLA BULUŞTU

2022-2023 Eğitim-öğretim yılı öncesi uyum eğitimleri kapsamında ilk defa okula başlayan 1. Sınıf öğrencileri ile Hacı Seyit Taşan İlkokulu’nda bir araya gelen Belediye Başkanımız Hamza Şayir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, kırtasiye malzemelerini  öğrencilere ulaştırdılar.

14 BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

Eğitim sevdalısı Başkan Şayir, kırtasiye malzemesi dağıtım töreninde yaptığı açıklamada sosyal belediyeciliğin gereği olarak en büyük desteği her zaman eğitime verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirterek “Dilovamız’da geleneksel hale getirdiğimiz; kırtasiye malzeme desteğimiz devam ediyor. İlçemizde yaklaşık 14 bin öğrencimiz var. Şimdilik uyum çerçevesi dahilinde okullarına başlayan 1. Sınıf öğrencilerimize kırtasiye yardımlarını yapmaya başladık. Önümüzdeki hafta da tüm öğrencilerimize kırtasiye yardımlarını ulaştırmaya çalışacağız" dedi.

VELİLERDEN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR

Başkan Şayir’in yaptığı kırtasiye malzemesi dağıtımı öğrenciler ve veliler tarafından büyük mutlulukla karşılanırken, veliler Başkan Şayir’e sık sık teşekkürlerini ilettiler.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz