Dilovalı Çocuklar Havuza Doyacak

Orjinal Resim

“Haydi Çocuklar Havuza” Projesi kapsamında Dilovası Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirilen yüzme havuzları Dilovası’nda iki ayrı noktada hizmete açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde; Dilovası Belediyesi ve Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleşen proje kapsamında Köseler Ortaokulu ve Polisan Ortaokulu bahçesine kurulan seyyar havuzlar ile çocuklara yüzme eğitimleri verilmeye başlandı.

ÇOCUKLARIN HAVUZ KEYFİ

Yüzme öğrenmek isteyen çocuklar, kurulan havuzlarda temiz ve hijyenik ortamda, uzman yüzme hocaları eşliğinde dersler almaya başladılar. Kurulan seyyar havuzlarda çocuklar yüzme öğrenirken, sıcak yaz mevsiminde havuzun keyfini de doyasıya yaşıyorlar.

ŞİMDİ EĞLENME VE ÖĞRENME ZAMANI

“Spor ile Yükselen Şehir” sloganı ile çocukların sporun her alanında gelişimi için çalıştıklarını belirten Başkan Şayir, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Çocuklarımız uzun bir eğitim maratonunun ardından sıcak yaz günlerinde evlerinde kalarak çok sıkıldılar. Şimdi onların eğlenme ve öğrenme zamanı. Kurulan portatif havuzlarımızla çocuklarımız hem yüzmeyi öğrenecek hem de eğlenecekler. Çocuklarımızın sağlığını da düşünerek tüm tedbirleri aldığımız projemizde, çocuklarımızın en iyi şekilde yüzme eğitimlerini alabilmeleri için çalışıyoruz” dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Başkan Şayir, “İlçemize yapılan bu güzel etkinlikler için, başta ve Gençlik ve Spor Bakanı sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Kocaeli İl Spor Müdürlüğü’ne, Dilovası Kaymakamımız sn. Dr. Metin Kubilay’a, Dilovası İlçe Spor Müdürlüğü’müze ve emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz