Dilovası; Kent Bayramlaşmasında buluştu

Orjinal Resim

Dilovası; Kent Bayramlaşmasında buluştu

Dilovası’nda kent bayramlaşması yağan yağmura rağmen yoğun katılımla gerçekleşti.

Bayramın ikinci günü Dilovası Belediyesi önünde gerçekleşen kent bayramlaşmasına ilçe protokolünün yanı sıra, çok sayıda vatandaşta katıldı.

Dilovası Belediyesi önünde  düzenlenen bayramlaşma törenine Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, Dilovası Belediyesi Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Kamu Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Bayramlaşmaya katılanlar tek tek bayramlaştılar.

BAYRAMLAR; KARDEŞLİĞİN PEKİŞTİĞİ GÜNLERDİR

Başkan Hamza Şayir törende yaptığı açıklama da "Bayramlar çok önemli günlerdir, bir ve beraber olma günüdür, sevgi, saygı ve kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Şükrediyoruz ki ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşıyoruz. Allah yaptığımız ibadetleri kestiğimiz kurbanları kabul etsin. Ramazan'ın Ülkemize, ilçemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

GÜVENLİK GÜÇLERİNE BAYRAM ZİYARETİ

İlçe protokolü daha sonra bayramı görevi başında geçiren, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Polis ve Askerlerin bayramlarını kutladılar.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz