Dilovası Belediyesi, sivrisinek ve haşerelere savaş açtı

Orjinal Resim

Dilovası Belediyesi, sivrisinek ve haşerelere savaş açtı

 

Dilovası Belediyesi bünyesinde oluşturulan özel ekipler, sıcak havanın etkisini göstermesi ile artan sivrisinek ve çeşitli haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına başladı.

Dilovası Belediyesi ilçe genelindeki sivrisineklere ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları başlattı.  Sivrisinek üreme alanlarına öncelik verilerek devam eden ilaçlama çalışmaları kapsamında Dilovası’nın bütün mahallelerinde başlatılan mücadele yaz ayı boyunca periyodik olarak devam edecek.

Dilovası Belediyesi’nin sivrisinek ve haşerelerle mücadele programında Sağlık Bakanlığı tarafından halk sağlığı alanında uygun görülerek izin verilen ilaçlar kullanılarak yapılıyor.

Halk sağlığına önem verdiklerini belirterek ilaçlama çalışmalarının başlatıldığını söyleyen Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir, “Halkımızın sağlığını korumak ve yaşam kalitesini arttırmak bizim için çok önemli. Görevli arkadaşlarımız da bu konuda büyük bir özveri ve gayret ile çalışmalarını yürütüyorlar. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte etkili olan sıcak havalarda çoğalan sivrisinek ve haşerelerin Dilovalılar için bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi adına var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz