ŞAYİR´DEN BİR MÜJDE DAHA

Orjinal Resim

 

Belediye Başkanımız Hamza Şayir, bu sabah gittiği Ankara’dan Dilovalılar’a müjde verdi.

Belediye Başkanımız Hamza Şayir ve ekibi bu sabah Ankara’ya giderek Dilovası’na yapılacak yatırımları görüşmek üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Şayir, günün ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan müjdeyi verdi.

Başkan Şayir, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Diliskelesi Mahallesi’nde bulunan Balıkçılar Barınağı ve sahil projesinin 2. Etap protokolünü imzaladıkları müjdesini duyurdu.

ŞAYİR’İN GİRŞİMLERİ SONUÇ VERDİ

Başkan Şayir, Osmangazi Köprüsü’nün dibinde bulunan, köprü manzaralı servet değerindeki 7 dönüm araziyi Dilovası Belediyesi’ne kazandırdırmak için geçtiğimiz aylarda girişimlerde bulunmuştu. Girişimleri sonuç veren ve bu önemli araziyi Dilovası’na kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkanı Hamza Şayir, "Osmangazi Köprüsü’nün Dilovası’nda ki ayaklarının olduğu bölümde bulunan 7 dönümlük alanı daha önce Belde Liman kiralamıştı bizim yaptığımız görüşmeler sonrası sözleşmeleri fesh edildi. Ardından Karayolları talip olmuştu, bunun üzerine girişmelerde bulunduk. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’la yaptığımız görüşmeler olumlu sonuç verdi ve belediyemize paha biçilmez araziyi ilçemize kazandırmış olduk. Tahsis işlemlerinin bitmesinin ardından Diliskelesi Balıkçılar Barınağı ile bağlantısı yapılarak, muhteşem deniz ve köprü manzarasının yanında, yeşil alanı bol ve birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği güzel bir parkın ilçemize kazandırılması için çalışıyoruz" Diliskelesi Mahallemize Dilovası’na Hayırlı olsun dedi.

BAŞKAN ŞAYİR; SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Başkan Şayir yaptığı paylaşımda; “Dilovamız’a ve Diliskelemiz’e Hayırlı olsun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Diliskelesi Mahallemizde bulunan Balıkçılar Barınağı’nın 2. Etap protokolünü imzaladık. Sıra, projemizi son sürat hayata geçirmeye geldi

Bu önemli proje için; Başta, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum'a,  Projenin mimarı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürü Sn. H.Abdullah Uçan ve çalışma arkadaşlarına, Ankara'da bize yol açan Kocaeli Milletvekillerimize, Siyasi Desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş ve yönetimine, İlçe Başkanımız Sn. İlhan Yıldırım ve yönetimine ve süreci titizlikle takip edip, nihai amaca ulaştıran çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz