4. Dilovası Kitap Fuarı Açıldı

Orjinal Resim

Dilovası Belediyesi tarafından 4.'sü organize edilen kitap fuarı öğrencilerin yoğun katılımıyla, Dilovası Kültür Merkezi'nde başladı.

Dilovası Belediyesi tarafından organize edilen Kitap Fuarı 28 Şubat'ta (Bugün) kapılarını kitapseverlere açtı.

100 yayınevinin katılımı ile başlayan ve hafta boyunca sürecek fuarın açılışı,

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Siyasi Parti temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, Muhtarlar Ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

DİLOVASI OKUYOR

Dilovalılar'ı Kitap Fuarı'na davet eden Başkan Şayir, İnsanların gelişiminde, hayata ve olaylara bakış açılarında kitapların çok büyük önemi vardır. Kitaplar dünyaya farklı açıdan bakmamızı, meselelere farklı çözüm yolları bulmamızı sağlar. Ruhumuzu doyurur, zekâmızı kibarlaştırır, düşüncelerimizi besler, hayal gücümüzü geliştirir.

Dilovası Okuyor sloganı ile başlayan 4. Kitap Fuarımızda sayısız kitap, yüzlerce yayınevi, yazarlar ve çok özel söyleşilerle bir araya geleceğiz.

Tüm kitapseverleri, öğrencilerimizi bekliyoruz dedi.

HER ÖĞRENCİYE BİR HEDİYE KİTAP!

Şayir, ayrıca fuarı ziyaret eden Dilovalı öğrencilerin

beğendikleri bir kitabı öğretmenlerine yazdırdıkları takdirde, o kitabı sınıflarına göndererek kendilerine hediye edeceklerini söyledi.

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay ise yaptığı konuşmada;Dilovası Belediyemiz tarafından düzenlenen, 4. Dilovası Kitap Fuarı'nın hayırlı olmasını diliyorum, İnşallah bu organizasyon her sene tekrarlanır diye konuştu.

Kaymakam Kubilay, sevgili öğrenciler kitap okuyalım. Okumaktan başka çaremiz yok! Gerçekten çok şanlısısınız. Dilovası'nda hem eğitim gönüllüsü, hemde maddi manevi eğitime destek veren bir Belediye Başkanımız var. Bu anlamda kendisine çok teşekkür ederim dedi.

Diğer Haberler

Güncel Haberler

Etkinlik Haberleri

Proje Haberleri

Ziyaretler

Basında Biz