2019 YILI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1.BİRLEŞİMİ İLAN

T.C.

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı   :  45239781-301-01/                                                                                                               25/10/2019

Konu :  Meclis Toplantısı

İ L A N

DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesine istinaden Belediyemiz Meclisinin Kasım ayı olağan toplantısının 1. Birleşimi 01.11.2019 tarihine rastlayan perşembe günü Saat:10.00’da Belediyemiz hizmet binasında bulunan Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Tüm halkımıza ilanen duyurulur.

Hamza ŞAYİR

• İsim Yoklaması
  • Açış konuşması
  • 17.10.2019 tarihli birleşime ait görüşme tutanağı özetinin okunması ve oylanması.

GÜNDEM:

1-      Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden 1 adet hibe 4X2 kamyonet talep edilmesi.

2-      Orhangazi Mahallesi Selehaddin Eyyubi ve Kayapınar Mahallesi Cemal SAZAK Semt Konaklarının İlçe Müftülüğü’ne tahsis edilmesi talebi.

3-      Dış İlişkiler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin görüşülmesi.

4-      Tavşancıl Mahallesi 359 ada 3 parseldeki belediye hissesi ile 330 ada 1 parselde bulunan vatandaş hissesinin takası teklifi.

5-      Kayapınar Mahallesi 484 ada 6 nolu parselde plan değişikliği talebi.

6-      Orhangazi 563 ada 9 parselin kamulaştırılması ya da takası.

7-      Mimar Sinan Mahallesi 175 ada 11 parselin kamulaştırılması talebi.

8-      İmar Uygulaması (7 ayrı bölgede Demirciler, Köseler, Tepecik,  Kayapınar, Mimar Sinan ve Orhangazi Mahallelerinde).

9-      TOKİ’ den tır parkı için yer talep edilmesi.

10-   Belediye Başkanının diğer Kamu Kurum Kuruluş ve Belediye İktisadi Teşekkülü olan şirketler ile protokol yapma ve kiralama yetkisi verilmesi.

11-  Diliskelesi Mahallesi 281 ada 4 nolu parsel ve Turgut Özal Mahallesi 681 ada 6 nolu parselin park alanı olarak kiralanması.

12-  Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü Kurulması.

Oluşturulma Tarihi : 18.11.2019