2015 YILI KASIM AYI 1.BİRLEŞİMİN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

DİLOVASI BELEDİYE MECLİSİNİN 04 KASIM 2015 TARİHİNDE YAPILAN    KASIM AYI OLAĞAN MECLİSİ  1.BİRLEŞİMİN  1.OTURUMUNA  AİT MECLİS KARAR ÖZETİDİR.

KARAR NO:2015/71

Belediyemizin 2015 Yılı ödenekleri yetmeyen müdürlük bütçelerine, Bütçeleri fazla vereceği düşünülen diğer müdürlüklerden ekli listede belirtilen şekilde aktarma yapılmasına Meclis Üyelerinden Osman SUDAN, Mustafa AK ve Yakup BURUŞ’ un çekimser oylarına karşılık oy çokluğu ile karar verildi.

KARAR NO:2015/72

İlçemiz Diliskelesi Mahallesi 2288 nolu parselin de 1/1000 Revizyon İmar Planında konut alanında kalması ve bu alanında 2B tespitlerinde Müftülük adına yazılmış olması ve bu alanında plan tadilatı yapılarak dini tesis alanına dönüştürülmesine oy birliği ile karar verildi.

KARAR NO:2015/73

İlçemiz Çerkeşli Mahallesi 3212 nolu parsel 105,50 m2 olup bu parsel yoldan ihdas edilip ve üzerinde vatandaşın evi olduğundan dolayı bedeli mukabilinde satışının yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Bel.ve Mec.Bşk.                      Meclis Katibi                                    Meclis Katibi

Ali TOLTAR                          Hamit TOPÇİ                                 Kahraman UMUÇ

Oluşturulma Tarihi : 13.11.2015