2015 YILI EYLÜL AYI 1.BİRLEŞİMİN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

DİLOVASI BELEDİYE MECLİSİNİN 02 EYLÜL 2015 TARİHİNDE YAPILAN EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİSİ 1. BİRLEŞİMİN

1. OTURUMUNA AİT MECLİS KARAR ÖZETİDİR.

KARAR NO:2015/57

Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere talepleri olan 2 adet aracın ve yine Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 1 adet aracın alınması oylamaya sunuldu ve oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

KARAR NO:2015/58

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ na gönderilmek üzere, Belediyemizce teslim alınan 1 adet 13+1.5  m3 kapasiteli 41 UG 815 plakalı NMOKXTP6KFD97276 Şasi Numaralı FD97276 Motor Nolu 2015 Model Ford-Cargo Tipli Çöp Toplama Aracının “ Kamu Hizmetine Tahsisi” nin yapılması oylamaya sunuldu ve oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

KARAR NO:2015/59

Belediyeyi tanıtıcı amblem ve  flamaların tespitine ilişkin mevcuttaki amblem ve flamanın olduğu şekliyle tescillenmesi oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

KARAR NO:2015/60

Belediyemiz Personeli Antrenör Hasan YILDIZ’ a 1 adet Cumhuriyet Altını, Isparta’ da düzenlenen Kick Boks Wushu Şampiyonasında Türkiye 1.si Hazar VURAL’ a  1 tam altın, Kocaeli il Şampiyonasında 1.lik derecesi alan 15 sporcuya 1 adet yarım altın, 2.lik derecesi alan 5 sporcuya 1 adet çeyrek altın, 3.lük derecesi alan 5 sporcuya gram altın verilmesi oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

KARAR NO:2015/61

Belediyemiz 2015 yılı ödenekleri yetmeyen Müdürlük Bütçelerine, Bütçeleri fazla vereceği düşünülen diğer Müdürlüklerden tablodaki şekilde aktarma yapılması işi oylandı ve oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

KARAR NO:2015/62

5216 sayılı yasanın7’inci maddesi gereğince Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemiz muhtelif yerlerinde kullanılmak üzere verilen ve verilecek olan her türlü alt ve üst yapı inşaat malzemelerinin kullanılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile hazırlanacak olan protokolün imzalanması oy birliği ile kabul edildi.

Bel.ve Mec.Bşk.                      Meclis Katibi                                    Meclis Katibi

Ali TOLTAR                    Cemil DAŞDEMİR                            Kahraman UMUÇ

Oluşturulma Tarihi : 14.09.2015