2020 YILI ARALIK AYI OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETİ

DİLOVASI BELEDİYE MECLİSİNİN 21 ARALIK 2020 TARİHİNDE YAPILAN OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISINA AİT MECLİS KARAR ÖZETİDİR.

KARAR NO:2020/67

İlçemizin Park, Bahçe, Yeşil alanlar ve Mesire Alanlarının sulanması, doğanın ve yeşilin korunması, aynı zamanda ilçemiz ve çevresinde zaman zaman çıkan orman yangınlarına müdahale eden ekiplere su takviyesi yapmak üzere 1 adet su tankeri (arozöz) ve 3 adet personel ve araç gereç taşınmasında kullanılmak üzere pikap’ın Belediyemize hibe yolu ile alınması hususunda Orman Genel Müdürlüğünden talepte bulunulmasına, oy birliği ile karar verildi.

Bel. Ve Mec. Bşk.                                  Meclis Kâtibi                                        Meclis Kâtibi

Hamza ŞAYİR                                  Abdurrahman TUZA                                  Celal ÇELİK

Oluşturulma Tarihi : 25.12.2020