2015 YILI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

KARAR ÖZETLERİ

DİLOVASI BELEDİYE MECLİSİNİN 07 OCAK 2015 TARİHİNDE YAPILAN OCAK AYI OLAĞAN MECLİSİ 1.OTURUMUNUN

1. BİRLEŞİMİNE AİT MECLİS KARAR ÖZETİDİR.

KARAR NO:2015/1

Denetim Komisyonuna Ak Partiden Kadir TEKE (13 oy ), Enver AYDEMİR (12 oy), Kahraman UMUÇ (12 oy), Cafer AVŞAR (12 oy), Hüsamettin MERAL (10 oy) alarak Denetim Komisyonu Üyesi seçilmişlerdir.

KARAR NO:2015/2

Kardeş Şehir İçin Personel Görevlendirilmesinde görevli olarak Belediyemiz personellerinden Ayhan AKBULUT ve Dilbel Şirketi personeli Nizamettin BALCI’ nın görevlendirilmesi oy birliği ile karar verildi.

KARAR NO:2015/3

Şehit Mehmet Kocabay Ortaokuluna Kütüphane Oluşturulması ve Gerekli Malzemelerin Alınmasına ilişkin ihtiyaç olan materyallerin ve kitap ihtiyaçlarının Belediyemiz tarafından karşılanmasına oy birliği ile karar verildi.

KARAR NO:2015/4

Belediye Taşınmazlarının  Satışına Yönelik Talebin Görüşülmesine ilişkin Komisyon Raporu maddeler halinde sunuldu (satılıp satılmamasına) ilişkin tablo Meclis Üyelerinden Yakup BURUŞ ve Ferdi ERDOĞAN’ ın red oylarına karşılık oy çoğunluğu ile kabul edildi.

KARAR NO:2015/5

Orhangazi-Mimarsinan Mahalle Muhtarlıklarının Bulunduğu Alanın Plan Tadilatı Yapılarak Sağlık Ocağı  Alanına Dönüştürülmesi Projesinin Görüşülmesine ilişkin Komisyon raporu Komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile  kabul edildi.

KARAR NO:2015/6

Orhangazi Mahallesinde "Park Alanı” Yapılması Amacıyla  Anlaşma Yolu ile Hisse  Satın Alınması Talebine ilişkin gündem maddesi Komisyon raporu Komisyondan geldiği şekliyle oylamaya sunuldu ve oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

KARAR NO:2015/7

Plan ve Proje Müdürlüğü’nün Planlamaya İlişkin "Hizmet Çizelgesi” Ücret Tarifi  2014 yılı hizmet tarifelerine %5-6 oranında artış yapılarak uygulanmasına oy birliği ile karar verildi.

KARAR NO:2015/8

Köy(Mahalle) Muhtarlık Ofisleri, Kuran Kursları, Öğretmen Lojmanı ve Düğün Salonlarının ilgili muhtarlıklara Tahsis Edilmesine ilişkin Komisyon raporuna ilaveten su, elektrik, doğalgaz vb. gibi her türlü faturaların kendilerine ait olmak üzere komisyon raporu oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

KARAR NO:2015/9

Tavşancıl ek hizmet binasının belediyemize gelir getirmesi amacıyla 10 yıl süre ile kiraya verilmesi işi Meclis Üyelerinden Ferdi ERDOĞAN, Mustafa AK ve Hüsamettin MERAL’ in red oylarına karşılık oy çoğunluğu ile kabul edildi.

KARAR NO:2015/10

Zabıta hizmet alımına ilişkin 36 ay süre ile 10 kişilik yardımcı eleman alınması oy birliği ile kabul edildi.

KARAR NO:2015/11

Özel güvenlik hizmet alımına ilişkin 36 ay süre ile 10 kişilik eleman alınması işi oy birliği ile kabul edildi.

Bel.ve Mec.Bşk.                      Meclis Katibi                                    Meclis Katibi

Ali TOLTAR                        Hamit TOPÇİ                                 Kahraman UMUÇ

Oluşturulma Tarihi : 22.04.2015